Futbol

''Şampiyonlar Ligi gibi bir gruba katıldık''

26 Ağustos 2016 Cuma 16:05 - Son Güncelleme 26 Ağustos 2016 Cuma 13:24

Mahmut Uslu, Türkiye'deki bütün maçları kazanacaklarını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda güçlü rakiplerle eşleştiklerini söyledi.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Mahmut Uslu, gruplarında İngiltere'nin Manchester United, Hollanda'nın Feyenoord ve Ukrayna'nın Zorya takımlarıyla mücadele edeceklerinin belirterek, "Şampiyonlar Ligi’ne kalamadık ama Şampiyonlar Ligi gibi bir gruba katıldık. Burada zor grup, zayıf grup diye söyleyemeyiz. Onun için Türkiye'deki bütün maçları kazanacağız. Önemli olan ilk ikiye girebilmek. İnşallah başaracağız." ifadelerini kullandı.

Uslu, Avrupa Ligi'nde zayıf takım olmadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Biliyorsunuz Şampiyonlar Ligi'nde 3 Temmuz öncesi ilk 8'lere giriyorduk ve çok önemli takım haline gelmiştik. Aykut Kocaman'ın döneminde Avrupa Ligi'nde ilk 4'e kaldık. Biraz şansımız olsaydı final oynayabilirdik. Buralara gidiyorsanız zaten zayıf takım yok. Grupların bazen böyle kuvvetli olması avantajlı olabiliyor. Geçen sene Braga çıkınca sevinmiştik ama elenmiştik. Bu işler belli olmuyor. Yeni antrenörümüz ve özellikle İstanbul'da taraftarlarımızla bu işi bitirmemiz lazım."

Fırat: "Amacımız final oynamak"

Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanlarından Önder Fırat ise Avrupa futbolunun lider takımlarının bir arada olduğu bir grupta yer aldıklarını aktararak, "Bu eşleşmelerin kulübümüze ve takımımıza hayırlı olmasını dilerim. Gruplarda kolay takım çok az. Her zaman olduğu gibi zor ve kaliteli rakipler ile eşleştik. Avrupa futbolunun lider takımlarının bir arada olduğu bir gruptayız. Amacımız UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamak. Umarım gruptan çıkıp finallere doğru gideriz." diye konuştu.

Fırat, kaliteli bir takım olduklarını anlatarak, "Gerçekten Şampiyonlar Ligi eşleşmesi gibi oldu ama biz de kaliteli ve iyi bir takımız. Biz mutlaka gruplardan çıkacağız. Bunu da hem taraftarımız hem de camiamız görecektir. Takımımıza Avrupa kupalarında başarılar dilerim." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz