Futbol

"Şanssız bir ilk yarı geçirdik''

24 Eylül 2016 Cumartesi 23:57 - Son Güncelleme 24 Eylül 2016 Cumartesi 21:02

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: "Şanssız bir ilk yarı geçirdik. Beşiktaş her zaman maçı kazanabileceğini ortaya koydu"

Spor Toto Süper Lig'deki derbi maçta Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ın kulüp başkanı Fikret Orman, şanssız bir ilk yarı geçirdiklerini söyledi.

Maçın ardından Vodafone Arena'da açıklamalarda bulunan Orman, "Çok zevkli bir mücadele oldu. Çok şanssız ilk yarı geçirdik, şanssız bir gol yedik. Beşiktaş her zaman maçı kazanabileceğini ortaya koydu. Yenmek istiyorduk, üzüldük açıkçası. Hayırlısı böyleymiş. Her şey güzeldi." dedi.

Orman deplasman yasağının kaldırılmasının ardından Galatasaray'ı Vodafone Arena'da ağırlamaktan keyif aldıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Biz centilmen ve efendi bir kulübüz. Burada rakip taraftarları ağırlamaktan keyif aldık. Futbol taraftarlarla güzel. Gerekli olan pozitif desteği camiamız ve taraftarlarımız veriyor. Diğer kulüplerden de aynı desteği bekliyoruz. Hakemle alakalı yorum yapmak istemiyorum. Zaten Beşiktaş ve hakemlerle alakalı rakiplerimiz yeteri kadar yorum yapıyor."

''Bu statta, bu taraftarın önünde çeviremeyeceğimiz maç yok''

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan derbi mücadelesinde Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ın milli futbolcusu Cenk Tosun, Vodafone Arena'da, siyah-beyazlı taraftarların önünde çeviremeyecekleri maç olmadığını söyledi.

2-0 geriye düşüp, beraberliği yakaladıkları maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan golcü futbolcu, yedikleri iki golün kendilerine yakışmadığını ve çok basit hatalar yaptıklarını dile getirdi.

Son haftalarda oynadıkları iyi futbolu maçın ilk yarısında sergileyemediklerini aktaran Cenk, şunları kaydetti:

"Devre arasında gerekli talimatları aldıktan sonra ikinci yarı biraz daha iyi oldu. Hoca bize inandığını ve önümüzde 45 dakika olduğunu söyledi. Gerçekten bu statta, bu taraftarın önünde çeviremeyeceğimiz maç yok. Hoca, bizi devre arasında motive etmeye çalıştı ve etkili oldu. Biz de, Galatasaray da çok gol kaçırdı. Son pozisyonda Josue golü atsa, belki de yenilecektik. Oldukça atak bir futbol sergiledik. Güzel bir maç oldu ve 1 puan aldık. Kendi evimizde yenmek isterdik ama bu maçı unutup çarşamba günü oynayacağımız Dinamo Kiev ve hafta sonu karşılaşacağımız Çaykur Rizespor maçlarına odaklanmaya çalışacağız."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz