Futbol

Şenol Güneş: "Hakemlere üzülüyorum"

23 Ocak 2017 Pazartesi 23:48 - Son Güncelleme 23 Ocak 2017 Pazartesi 23:59

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-1 kazanmalarına rağmen skor üstünlüğünü aldıktan sonra zaman zaman hatalar yaptıklarını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 4-1 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Şenol Güneş'in maç sonu yaptığı açıklamalar...

''Skora baktığımızda alınan puanlar önemli. Saha içerisinde eksiğimiz vardı. Kağıt üzerinde favoriydik. Sahada da bunu sonuç olarak aldık. 0-0 iken yaptıklarımızı 4-1’den sonra yapmadık. Daha çok pozisyon üretmeliydik. Rakibe pozisyon verdik. Onları gidermeliyiz. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Önümüzde zor maçlar var. Konyaspor maçı bizim için kritik olacak. Konyaspor ve Karabükspor maçlarını geçersek daha olumlu düşünebiliriz.''

''Ömer hazır değildi. Fizik olarak sıkıntılı. Orta sahaya hakim olup santraforsuz oynamaya çalıştık. Forvetsiz oynadık. Skor da 1-0 olunca böyle bir hamle yaptık. Cenk'in belinde bir spazm oldu. Oyundan sonra daha da arttı. Sakatlığın büyümesi ileriki maçları da etkiler. Ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum.''

Hakem açıklaması...

''Hakemlere üzülüyorum. Bu baskıda herkes etkileniyor. Hakem eleştirisi yaparak kendimizi ön plana çıkarıp, rakiplere baskı yapmak istemiyorum. Hakemlerin hata yaparak kendilerini ön plana çıkarmalarına üzülüyorum. Penaltı kararı sonrasında oyunun bir anda dengesi bozuldu. Hepimiz hakemlere yardımcı olalım diyoruz. Hata olabilir ama niyet okumaya başladık. Bu iyi şey değil. Olay farklı yerlere gitmeye başladı.

Transfer olacak mı?

''Benim ağzımdan şunu istiyor, bunu istiyor lafı çıkmadı. Transferlerle ilgili ben konuşmuyorum. Basın benim ağzımdan haberler yapıyor. Ben yönetimle konuşuyorum. Benim ağzımdan hiçbir oyuncuyla haber yapılmasını doğru bulmuyorum.”

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz