Futbol

Sergen Yalçın'dan ilk açıklama

02 Mayıs 2016 Pazartesi 20:32 - Son Güncelleme 02 Mayıs 2016 Pazartesi 22:26

Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü, takımla birlikte ilk idmanına çıktı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, kalan üç maçın kendileri için çok değerli olduğunu söyledi.

Takımla beraber ilk idmana çıkan Yalçın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mutlu Topçu'ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etmek gerektiğini ifade etti.

Takımın ilk yarı için başarılı bir süreç geçirdiğini ama son dönemde işlerin yolunda girmediğini belirten Yalçın, bunların futbolun içinde olağan şeyler olduğunu kaydetti.

Kendileriyle beraber takımda yeni bir dönemin başladığını vurgulayan Sergen Yalçın, şöyle konuştu:

"Balayı yaşayacak bir durumumuz yok çünkü, 3 haftalık bir süreç var. Takım olarak da çok rahat bir pozisyonda değiliz. Kalan üç maç gerçekten bizim için çok değerlidir. Özellikle bu hafta oynayacağımız müsabaka bizim için ligin seyrini etkileyecek bir müsabakadır. İyi bir takımla oynayacağız son dönemde çıkış yakalamış moralli bir takımla oynayacağız. Biz de bu hafta özellikle oyunsal anlamda iyi çalışıp hafta sonu olan müsabakaya en ciddi şekilde hazırlanmaya gayret edeceğiz. Bu maçtan 3 puan çıkarıp takımı rahat bir duruma getirmeye çalışacağız. Oyuncularla iyi bir beraberlik yakalarsak bunu başarabileceğimizi düşünüyorum."

Takımda sakatlığı bulunan oyuncuların fazla olduğuna işaret eden Yalçın, "Sakat oyuncularımız fazla, Fenerbahçe maçında 2 oyuncumuzu daha kaybettik. Okan'la Koray da sakatlandı onlar sezonu kapattı. Açıkçası şu anda bunları düşünecek durumda değiliz. Biz şu an elimizdeki sağlıklı oyuncularla hafta sonuna ciddi bir şekilde hazırlanıp bu müsabakayı nasıl kazanırız, nasıl lehimize çeviririz tek düşüncemiz budur. Takımda sakatlanan oyuncularımız var ama takıma dönecek oyuncularımız da var" ifadelerini kullandı.

Elyasa Süme: "Her şey bizim elimizde"

Takım kaptanı Elyasa Süme ise Eskişehirspor karşısıda taraftar desteğinin 90 dakika devam etmesi gerektiğini, maça gelen taraftardan bu yönde ricalarının olduğunu belirtti.

Eskişehirspor maçının final mücadelesi olacağını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Puan tablosuna baktığınız zaman her şey ortada. Şu an avantajlı durumdayız ama işi bitirmek adına her şey bizim elimizde. Hafta sonu iyi bir sonuç almak zorundayız. İyi bir sonuçla birlikte rahatlamış olacağız." diye konuştu.

Hazırlıklar başladı

Gaziantepspor ligin 32. haftasında 7 Mayıs Cumartesi günü Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Celal Doğan Tesisleri'ndeki idmanda takımın başında ilk antrenmana çıkan Sergen Yalçın, futbolcularla tanıştı.

Fenerbahçe karşısında ilk 11'de görev alan futbolcuların yenilenme hareketleriyle günü tamamladığı idmanda diğer oyuncular, pas ve koordinasyon çalışması yaptı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz