Futbol

Sezona damga vurmak istiyor

23 Ağustos 2016 Salı 19:21 - Son Güncelleme 23 Ağustos 2016 Salı 16:26

Gençler'in yeni transferi: "Amacım, bu sezonun en iyi oyuncularından biri olmak"

Gençlerbirliği'nin Rumen transferi Cosmin Matei, Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonuna damga vurmak istediğini bildirdi.

Matei, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Maçlara odaklanıp, sahada elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum. Amacım, bu sezonun en iyi oyuncularından biri olmak" ifadelerini kullandı.

TSYD Kupası maçlarında taraftarın karşısına ilk kez çıktığını belirten Matei, ligin ilk haftasında evlerinde oynadıkları Gaziantepspor maçındaki seyirci desteğinin önemine değindi. Seyircilerin desteğini her zaman beklediklerini belirten orta saha oyuncusu, "Seyircilerin maçlara gelmeye devam etmelerini umuyorum. Başarılı olmak için takım olarak çok çalışıyoruz, onların da bunu yakından görmesini istiyorum." diye görüşlerini aktardı.

"Daum da beni görecektir ve milli takıma alacaktır"

Rumen futbolcu, milli takıma yeniden çağrılma beklentisi olduğunu kaydetti.

Milli takımda teknik direktörlük koltuğuna Christoph Daum'un getirildiğini hatırlatan Matei, "Şanssız bir turnuva geçirdik ve bir hoca değişikliği yaşandı. Daum'un nasıl bir teknik direktör olduğunu biliyorum. Eğer ben çabalarsam, performansımı artırırsam, Daum da beni görecektir ve milli takıma alacaktır. Her şey benim ellerimde diyebilirim. Benim amacım en iyisini yapmak, bunu yaparsam orada olurum" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz