Futbol

Sneijder'den TRTSPOR'a çarpıcı açıklama

09 Mayıs 2017 Salı 10:15 - Son Güncelleme 09 Mayıs 2017 Salı 10:45

Galatasaraylı WesleySneijder, TRTSPOR'a özel açıklamalarda bulundu. Hollandalı yıldız, takımda son günlerde yaşanan sıkıntılardan, kulüpteki geleceğine dair birçok konuya açıklık getirdi. Sneijder, "Ben mutluyum ama benden memnun olmayan varsa bunu bana söylemeli" dedi. 

Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, TRTSPOR'a konuştu. Sneijder, takımdaki durum ve yeni sezonla ilgili şunları söyledi:

"Ben takım içerisinde bir sorun değilim.Hiç kimse bu takım içinde bir problem değil. Bizim yapmamız gereken tek şey geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi futbolumuzu oynamak. Herkes tarafından çokça speküle edilen durumlar var. Soyunma odasında neler yaşandığına dair, saha dışında olanlar için. Ama ben şunu söylüyorum; biz bir takımız ve kimsenin birbiriyle sorunu yok. Biz bundan sonrası için savaşmaya devam edeceğimiz ve kendimizi yeni sezona hazır tutacağız. Ben kesinlikle Galatasaray'da çok mutluyum. Ama benden memnin olmayan birisi varsa o da bana bunu söylemeli. Yalnız ben şu ana kadar bu yönde birşey duymadım.Ben çok mutluyum ve Galatasaray'ı yönetenlerin de benden memnun olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla işimize bakıyoruz ve yeni sezonun bize neler getireceğini göreceğiz." 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz