Futbol

Sneijder'in unutamadığı goller

29 Eylül 2016 Perşembe 17:01 - Son Güncelleme 29 Eylül 2016 Perşembe 14:33

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı, GSTV'ye önemli açıklamalar yaptı.

Wesley Sneijder, GSTV’nin Florya’daki stüdyolarında özel olarak gerçekleşen röportajda geride kalan Beşiktaş derbisinden, Galatasaray kariyerine ve gelecek planlarına kadar çok özel açıklamalarda bulundu.

Hollandalı yıldızından çok özel açıklamalar

Wesley Sneijder, GSTV'nin konuğu oldu.

İlk olarak Beşiktaş derbisine değinen Sneijder, "Öncelikle Beşiktaş ile onların sahasında oynarken zor bir maç olacağını biliyorsunuz. Bu yüzden ilk amaç deplasmanda oynadığınız karşılaşmayı kaybetmemek. Beşiktaş’ı da oyuna dahil olmaları sebebiyle tebrik etmek gerekiyor" şeklinde konuştu.

Gol atmanın kendisi için önemli olmadığına vurgu yapan tecrübeli futbolcu, güzel bir asist yapmayı normal bir gol atmaya tercih edeceğini ifade etti.

Unutamadığı goller

Wesley Sneijder, Fenerbahçe'ye Türk Telekom Arena’da son dakikalarda attığı iki golün kendisi için çok özel olduğunu, Juventus karşılaşmasının kariyerinde önemli bir yer aldığını, Beşiktaş’a karşı TT Arena’da son dakikalarda filelerle buluşturduğu topun kendisi için anlamının büyük olduğunu belirtti.  

Galatasaray ile özel bir bağı olduğuna değinen Sneijder, sarı kırmızılı ekipte  uzun yıllar kalabileceğinin de altını çizdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz