Futbol

"Sözlerimin arkasındayım"

05 Haziran 2017 Pazartesi 11:29 - Son Güncelleme 05 Haziran 2017 Pazartesi 11:38

TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programına bağlanan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu. 

Ersun Yanal'ı sert bir dille eleştiren Karaman, "Söylediklerim kısa ve netti. Sözümün arkasındayım. Ali (Gültiken) menajerlik yaptı, soyunma odasında neler olur bilir. Bursaspor'u tebrik ediyorum. Rakip takım 1-1'i yakalıyor, hamle üzerine hamle yapıyor. Meslektaşımız Ersun Yanal hamle yapmıyor. Hamle yapmayı da düşünmemiştir. Normal bir maça çıkmıyorsun Ersun Hoca!" dedi. 

Yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirten Karaman, "İki komşu şehir. Rakip takım orta sahadan vızır vızır geçiyor. Benim verdiğim demeçte hedefim yoktu. 2-1 mağlup duruma düştü, hamle yap hocam. 'Bu şehir bu günü unutmaz' dedim. Konuşmamda farklı şeyler çıkarıldı. Biz mücadele ettik.  Normal şartlarda bizim Alanyaspor'a gol atma şansımız sıfır. Müthiş mücadele eden Alanyaspor vardı." ifadelerini kullandı. 

Söylediği sözlere kendisini de dahil ettiğini vurgulayan Hikmet Karaman, "Ben iki gün önce aldığım telefonları hesaba bile almadım. Türkiye'den üç tane önemli teknik adam beni aradı. "10. dakikada Bursaspor'un kazanacağını gördük" dedi. Biz 1-0 galibiz, oyunu bıraktık. Oyuncularımız motive etmeye çalıştık. Ben konuya açıklık getireyim. Ben kendimi işin içerisine katarak o demeci verdim. Bu şehir beni de unutmaz. Küme düşürdüm. " şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz