Futbol

Tankut'tan transfer açıklaması

27 Ağustos 2016 Cumartesi 16:50 - Son Güncelleme 27 Ağustos 2016 Cumartesi 14:24

Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Kadromuz tamamlandı. İnşallah sezonun devre arasına kadar sakatlıkla veya farklı bir şeyle karşılaşmayız." dedi.

Başkan Tankut, kulüp binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda 1-0 yenildikleri Galatasaray maçını unutup yarın oynayacakları Çaykur Rizespor maçına odaklandıklarını söyledi.

Teknik ekibe ve futbolculara güvendiklerini ve disiplinli bir çalışma uyguladıklarını anlatan Tankut, "Hocamızın çalışma sistemini, kişiliğini, futbol bilgisini ve futbolculara davranışlarından dolayı kendisini beğeniyoruz. İnşallah bu Çaykur Rizespor maçına yansır ve alacağımız üç puanla yolumuza devam ederiz." diye konuştu.

Çaykur Rizespor maçının ardından Beşiktaş deplasmanına gideceklerini ve ardından iç sahada oynayacakları iki maçın seyircisiz oynanacağını aktaran Tankut, zor bir fikstürün kendilerini beklediğini, taraftarın bu olanlardan ders çıkartıp ceza aldıracak girişimlerden kaçınacaklarına inandığını aktardı.

- "Kadro tamamlandı"

Ermin Zec ile son transferlerini yaptıklarını belirten Tankut, "Kadromuz tamamlandı. İnşallah sezonun devre arasına kadar sakatlıkla veya farklı bir şeyle karşılaşmayız. Devre arasında da yeniden transfere ihtiyaç duymadan sezon sonunu getiririz." ifadelerini kullandı.

Maçlarını oynadıkları 12 bin 800 seyirci kapasiteli statlarında satılan kombine bilet sayısının bin 97 olduğuna dikkati çeken Tankut, bunun çok az olduğunu ve kendilerini üzdüğünü vurguladı.

Tankut, "Taraftarlarımızın biraz daha ilgi ve alaka göstermesi gerekiyor. Sürekli söylüyoruz. Biz bu kadar fedakarlık yaparken eğer seyirci noktasında sıkıntı yaşayacaksak takdiri kamuoyuna bırakıyorum." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz