Futbol

"Trabzon zor bir deplasman"

15 Şubat 2017 Çarşamba 22:32 - Son Güncelleme 15 Şubat 2017 Çarşamba 22:34

Aytemiz Alanyaspor Sportif Direktörü Savut: "Trabzon zor bir deplasman. Son dört hafta kazanan, iyi oynayan ve iyi mücadele eden bir takım.

Aytemiz Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Trabzonspor maçının çok zor geçeceğini söyledi.

Savut, idman sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği galibiyeti ile takımın moral kazandığını belirterek, "Şimdi Trabzonspor ile yapacağımız maçı düşünüyoruz. Trabzon zor bir deplasman. Son dört hafta kazanan, iyi oynayan ve iyi mücadele eden bir takım. Biz de moral bulmuş, öz güvenini tazelemiş olarak Trabzon deplasmanında sahaya çıkacağız. Allah nasip ederse, puan ya da puanlar almayı hedefliyoruz." dedi.

"Rakip seçmek gibi bir lüks yok"

Bundan sonraki süreçte rakip seçmek gibi bir lükslerinin olmadığını ifade eden Savut, "Her maçımız çok önemli ve rakip seçmek gibi bir lüksümüz yok. Uzun zaman sonra tam kadro olarak bir maça hazırlanıyoruz. Sakatlığı süren Cenk Ahmet ve kart cezalısı Emre Akbaba dışında tam kadro sahaya çıkacağız. Ancak bu oyuncuların yerini alacak arkadaşların da takıma önemli katkı sağlayacağına inanıyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz