Futbol

Trabzonspor 6 eksikle gitti

06 Şubat 2016 Cumartesi 15:17 - Son Güncelleme 06 Şubat 2016 Cumartesi 13:23

Trabzonspor kafilesi Manisa'ya gitti.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 7 Şubat Pazar günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile yapacağı maç için Manisa'ya gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, 2 saatlik gecikmenin ardından uçakla İzmir'e hareket etti. Kafile, buradan kara yoluyla Manisa'ya geçecek. 
Bordo-mavilileri almaya gelecek uçağın arıza yapması nedeniyle, başka bir uçağın Trabzon'a yönlendirildiği ve bu nedenle gecikmenin yaşandığı öğrenildi.

Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Onur Recep Kıvrak, Cardozo, Mehmet Ekici, Güray Vural, hasta olan Aykut Demir ile cezalı Cavanda olmak üzere 6 futbolcu kafilede yer almadı.

Onur dünkü çalışmada sakatlandı

Hafta içi antrenmanlarda yer alan kaptan Onur Recep Kıvrak'ın, dünkü çalışmada sağ dizine darbe alarak sakatlandığı bildirildi.

Bordo-mavili takımın tecrübeli kalecisinin bu sabah da dizinde ağrı hissetmesi üzerine kadroya dahil edilmediği belirtildi. Sakatlığı düzelen Mustafa Yumlu ile hastalığı geçen Özer Hurmacı ile Yusuf Erdoğan'ın da kafilede yer aldığı öğrenildi.

Mandıralı ile ilk peşinde

Trabzonspor, teknik direktör Hami Mandıralı'nın ikinci dönemindeki ilk lig maçına çıkacak.
Mandıralı yönetiminde, Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarında Gaziantepspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan, son 16 turunda ise sahasında Akhisar Belediyespor'a 1-0 yenilerek elenen bordo-mavililer, Mandıralı ile ilk galibiyeti ve moral arayacak.

Muhtemel 11

Karadeniz ekibinin Akhisar Belediyespor karşısına Esteban Alvarado, Salih Dursun, Bosingwa, Douglas, Musa Nizam, Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Erkan Zengin, Marin, Sefa Yılmaz ve Muhammet Demir 11'i ile çıkması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz