Futbol

Trabzonspor yönetiminde kriz!

27 Nisan 2017 Perşembe 12:33 - Son Güncelleme 27 Nisan 2017 Perşembe 18:56

Trabzonspor'da yönetim içi tartışma yaşanıyor. Başkan Muharrem Usta, sezon başı transferleri yapan komiteyi eleştirdi. Başkan yardımcısı Nevzat Aydın tepki gösterdi. Aydın, Usta'yı doğru söylememekle suçladı.

Süper Lig'in ikinci yarısında oynadığı futbollu övgü alan Trabzonspor'da, yönetim kurulunda görüş ayrılığı gündeme geldi.

Tartışma Başkan Muharrem Usta'nın, Başkan yardımcısı Nevzat Aydın'ın başında olduğu transfer komitesini başarısızlıkla suçlamasıyla başladı.

Muharrem Usta, "İşler kötüye gidince duruma el koydum ve Onazi, Bero, Durica ve Castillo'yu ben aldım. Devre arasındaki transferlere de onları karıştırmadık. Zaten görevlerini de değiştirmiştik. Tüm oyuncuları hoca izledi ben aldım" demişti.

Başkan Usta'ya, yönetimin iki numarası Aydın'dan cevap geldi. Nevzat Aydın, kişisel sosyal medya hesabından Muharrem Usta'yı doğru söylememekle ve ego yüklü konuşmakla suçladı.

Aydın, şu anda Trabzonspor'a zarar vermemek için susacağını ancak ileride tüm gerçekleri ortaya koyacağını söyledi.

Aydın istifa edecek mi?

Gelişmelerin ardından Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'ın istifa edip etmeyeceği merak ediliyor. Başkan Muharrem Usta'nın ise kendine yakın yöneticilere kongre isteğini ilettiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz