Futbol

Trabzonspor'da şok!

12 Şubat 2016 Cuma 13:56 - Son Güncelleme 12 Şubat 2016 Cuma 13:56

Hami Mandıralı'nın elinde forvet hattı için bir tek Muhammet Beşir kaldı.

Trabzonspor'da Muhammet Demir korkuttu. Antrenmanda sakatlanan genç yıldız, çalışmayı yarıda bıraktı.

Sakat ve hasta oyuncuların çokluğu nedeniyle takım kurmakta zorlanan Teknik Direktör Hami Mandıralı, bu kez de Muhammet Demir şoku yaşadı.

Sabah ki antrenmanda Douglas'ın müdahalesiyle bir anda yerde kalan genç yıldız, çalışmayı yarıda bıraktı.

Antrenman sahasından masör ve doktorların yardımıyla ayrılan Muhammet'e hemen buz tedavisi yapılırken, ilk belirlemelerde ayakta yumuşak doku zedelenmesi meydana geldiği ancak durumun çekilecek MR'ın ardından belli olacağı açıklandı.

Antrenmanda yaşanan bu moral bozucu gelişmenin ardından ise Hami Mandıralı, çalışmayı bitirerek, soyunma odasının yolunu tuttu.

Mandıralı'nın bu gelişmenin ardından yardımcılarıyla bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptığı ve Kayserispor maçının kadrosu hakkında yeniden bir planlamaya gittiği öğrenildi.

Demir riske edilmezse Beşir...

Sakat, cezalı ve hastalıklarının üst üste gelmesiyle zor durumda kalan teknik adam, doktorların "İğne ile oynayabilir" dediği Muhammet Demir'i riske etmezse, Kayserispor karşısına elinde kalan tek forvet olan genç Muhammet Beşir'le çıkacak.

6 isim Kayserispor maçında yok

Bordo-mavili takımda sakat olan Güray Vural, Mehmet Ekici, Musa Nizam, Okay Yokuşlu ve Cardozo ile kırmızı kart cezalısı Douglas, Kayserispor'a karşı forma giyemeyecek.

Onur ve Bosingwa idmanda

Takımla birlikte çalışan kaptan Onur Kıvrak ve Bosingwa'nın ise oynamaya hazır oldukları kaydedildi.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Hami Mandıralı'nın Kayserispor karşısına, kalede Onur, savunmada Bosingwa, Mustafa, Aykut, Cavanda, orta alanda Fatih Atik, Aytaç, Erkan, Marin ve Özer, ileri de ise düzelmesi durumunda Muhammet Demir, aksi halde ise Muhammet Beşir 11'i ile çıkarması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz