Futbol

Trabzonspor'da yaprak dökümü

20 Mayıs 2016 Cuma 21:12 - Son Güncelleme 20 Mayıs 2016 Cuma 20:13

Trabzonspor'da kötü geçen sezonun ardından yaprak dökümü başladı.

Trabzonspor'da kötü geçen sezonun ardından yaprak dökümü...

Bordo-mavili yönetim istenilen performansı gösteremeyen Douglas'ı Sporting Lizbon'a gönderdi. Sözleşmeleri sona eren Fatih, Marko Marin, Salih Dursun ve Mustafa Yumlu ile de yolların ayrılması bekleniyor.

Trabzonspor'da köklü değişim kapıda

Trabzonspor en kötü sezonlarından birini geçirdi. Ligi 40 puanla 12'inci sırada tamamlayan Karadeniz ekibinde köklü bir değişim bekleniyor.

Bordo-mavili ekipte gelecek sezon takımda kimlerin olup olmayacağı konusu büyük oranda netlik kazandı. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Douglas'ın satışı için Sporting Lizbon ile büyük ölçüde

Sözleşmeleri sona eren Fatih ve Marko Marin'in yanı sıra Salih Dursun ve Mustafa Yumlu ile de yeni sözleşme imzalanması beklenmiyor.

Trabzonspor'da geride kalan sezonda performansları tartışılan ve kulüple icralık olan Özer Hurmacı ve Sefa ile ilgili olarak da tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi.

Gelecek sezonki bütçenin oldukça düşük seviyede tutulacak olması nedeniyle yılda 2 milyon 500 bin Avro kazanan Cardozo da kulüp çıkarları doğrultusunda satılacak.

Devre arasında pilot takım 1461 Trabzon'dan kiralanan Akakpo'nun ise takımda tutulması bekleniyor.

Bu arada yeni teknik direktör Ersun Yanal'ın şimdiden çalışmalara başladığı ve bazı oyuncularla ön görüşmeler yaptığı iddia edildi.

Fırtına'nın hedefinde Eren Derdiyok ve Umar Aminu var

Yanal'ın Kasımpaşa'dan Eren Derdiyok ve Osmanlıspor'dan Umar Aminu'yu yakın takibe aldığı öne sürüldü.

Bordo-mavililerin sol bek mevki için ise Rennes ile sözleşmesi bu ay sonu bitecek olan Cheikh M'Bengue ile görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz