Futbol

Trabzonspor'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret

10 Şubat 2016 Çarşamba 14:45 - Son Güncelleme 10 Şubat 2016 Çarşamba 12:48

Trabzonspor yönetimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

 Trabzonspor Kulübü, yönetim kurulunun dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabulüne ilişkin açıklama yaptı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ziyarete, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, asbaşkan Ahmet Çubukçu, başkan yardımcıları Zeki Öztürk, Önder Bülbüloğlu, Nevzat Aydın, Mehmet Yiğit Alp, genel sekreter Gençağa Meriç ve yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral'ın katıldığı bildirildi. 
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başkanımız Muharrem Usta, 6 Aralık 2015'te başkan seçilmesinin ardından kendisine tebrik telgrafı gönderen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederken, görüşmede genel konular ve inşaatı sürmekte olan Akyazı Stadyumu ile ilgili bilgiler de verdi. Görüşme sonrası Başkanımız Muharrem Usta, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a üzerinde isminin yazılı olduğu 53 numaralı formamızı hediye etti."

Yöneticilerin daha sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a da ziyarette bulundukları belirtildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz