Futbol

"Transfer için Aziz Yıldırım'la görüştük"

27 Haziran 2016 Pazartesi 18:48 - Son Güncelleme 27 Haziran 2016 Pazartesi 15:54

Şanlıurfaspor onursal başkanı Ekinci, transfer konusunda F.Bahçe ile görüştü.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da kulüp onursal başkanı Mehmet Ekinci, transfer konusunda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertli oyuncu izleme ekibiyle görüştü.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, hafta sonu gerçekleştirilen olağanüstü kongrede göreve gelen Ekinci'nin koordinesindeki yeni yönetim, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Ekinci, bu kapsamda İstanbul'da Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertlilerin oyuncu izleme ekibinde yer alan Kemalettin Şentürk, Müjdat Yetkiner ve Saffet Akbaş ile görüştü.

Söz konusu görüşmeye ilişkin Ekinci, "Artık elimizi taşın altına koymaya başladık. Şanlıurfasporumuz için en iyisi neyse onu yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Şanlıurfaspor'un menfaatleri için tüm unsurlarla görüşüyoruz. Takımın başarılı olması için her şeyi yapacağız Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe oyuncu izleme ekibiyle görüştük. Takıma katacağımız transferler ve yol haritası hakkında fikir alışverişinde bulunduk" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz