Futbol

"Üç büyükler, Emre Mor'la ilgileniyor"

13 Haziran 2017 Salı 09:25 - Son Güncelleme 13 Haziran 2017 Salı 10:19

Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, TRTSPOR'da Ersin Düzen'in sunduğu "Transfer Günlüğü" programında genç oyuncunun geleceğiyle ilgili flaş açıklamalar yaptı. İspanya ve İngiltere'den teklifler aldıklarını kaydedeÖzcan, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da Emre Mor'a talip olduğunu söyledi.

Dortmund'un Emre'yi kiralamaya sıcak baktığını ifade eden Özcan, "Emre için teklifler var, ancak kimseyle anlaşmadık. Öncelikle Emre'nin kulüpteki geleceğinin netleşmesi gerekiyor. Dortmund'un yeni hocası Bosz, Ajax'a onu transfer etmek istemişti. Bosz takımda kalmasını istiyor, ancak başka kulüpte kiralık oynamasına karşı değil. Bu yüzden başka kulüpler ile görüşmemize izin verdi. Emre milli takımdan yeni döndü. Oturup, konuşacağız ve bir karar vereceğiz" dedi.

Türkiye'den 3 büyük kulüp ile birlikte İspanya ve İngiltere'den teklif aldıklarını söyleyen menajer Özcan,  sözlerini şöyle sürdürdü:

"İspanya ve İngiltere'den bize ve Dortmund'a teklif yapıldı. Türkiye'den Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ilgileniyor, ancak 3'ü de teklif yapmadı. Bizim kararımızı bekliyorlar. 3'ünün de düşüncesi Emre'yi kiralamak. Zaten bonservisini ödemeleri mümkün değil. Emre'nin sürekli oynayacağı bir takımda olmasını ve oyununu geliştirmesini istiyoruz, önceliğimiz para değil. Dortmund'da bu gerçekleşirse, kalır. Aksi takdirde başka takıma gitmesi iyi olur." 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz