Futbol

Uygun, beraat kararını değerlendirdi

09 Ekim 2015 Cuma 23:15 - Son Güncelleme 09 Ekim 2015 Cuma 23:18

Uygun, duygularını anlatmanın zor ve imkansız olduğunu kaydetti.

 "Futbolda şike" davasında, hakkında beraat kararı verilen teknik direktör Bülent Uygun, duygularını anlatmanın zor ve imkansız olduğunu kaydetti.

Uygun, kararın ardından, internet sitesinde yer verdiği basın bülteniyle, duygu ve düşüncelerini paylaştı. 4 yıl önce "kirli bir tezgah, alçakça bir kumpasın senaryosu"nun hazırlandığını vurgulayan Uygun, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"O gün farkında olduğumuz tehlikenin bertaraf edilerek bu milletin kadim birlik ve beraberliğini perçinleyen, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Yüce Türk Adaletine, hakimlerimize ve savcılarımıza, bu ülkenin kimliğini taşımaktan onur duyan bir kardeşiniz olarak sadece şükranlarımı sunabiliyorum. Adalet tecelli ettiği ve gerçekler ortaya çıkarak suçsuzluğumuz ispatlandığı için onurunu geri almış biri olarak yaşadığım bu duygunun ağırlığını anlatmak inanın zor ve imkansız. Allah'tan başka sahibimizin olmadığını bilerek ve inanarak yaşayan bir kardeşiniz olarak, haysiyet ve gururumuzun alaşağı edildiği, özel hayatımızın bütün alçaklıklarla göz önüne serildiği, o günlerde bizlere sahip çıkan başta yüce Türk milletine, Fenerbahçe taraftarına, dostlarıma, canı gönülden müteşekkirim."

Katar'da Umm Salal takımında görev yapan Uygun, futbolda şike soruşturmasının yapıldığı 2010-2011 sezonunda Eskişehirspor'u çalıştırıyordu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz