Futbol

Üzülmez, görüntüyü beğenmedi!

25 Eylül 2016 Pazar 22:25 - Son Güncelleme 25 Eylül 2016 Pazar 19:32

"Rakip 10 kişi kaldıktan sonra maçı aldığımız gibi bir görüntü verdiğimiz bir gerçek."

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Rakip 10 kişi kaldıktan sonra maçı aldığımız gibi bir görüntü verdiğimiz bir gerçek." dedi.

Üzülmez, Gençlerbirliği'nin, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kardemir Karabükspor'u 2-0 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında zor bir maç olduğunu belirterek, "Rakip 10 kişi kaldıktan sonra rahat bir görüntü içinde olduk, bu da bizi rahatsız etti. 45 dakikada bir tane net pozisyonumuz var, Serdar'ın girdiği. Onun dışında istediğimiz oyunu ortaya koyamadık." diye konuştu.

Rakip 10 kişi kaldıktan sonra kırmızı-siyahlı futbolcuların maçı kazanmış gibi bir görüntü verdiğini ifade eden Üzülmez, "Tempomuzu yükseltemedik, hücumda istediğimiz oyunu ortaya koyamadık, isteğimizi skora yansıtamadık. Çok iyi oynamadık." şeklinde görüşlerini aktardı.

Karşılaşmanın 2. yarısında derli toplu bir takım görüntüsü verdiklerini dile getiren İbrahim Üzülmez, şunları söyledi:

"Aydın Karabulut'un oyuna girmesiyle biraz da ofansif anlamda üretken olmaya çalıştık, akabinde de bulduğumuz gol var. Oyuncularımı kutluyorum, iyi oynamamamıza rağmen iyi mücadele ettik ama oyunsal anlamda biraz daha kendimizi geliştirmemiz lazım. Özellikle erken eksik kalan rakibimize karşı biraz daha üretken olmamız gerekirdi diye düşünüyorum. Hücum anlamında daha etkili olabiliriz. Doğru yoldayız. Beşinci maç ve en az gol yiyen, mağlup olmayan takımlardan birisiyiz. Bu yönden baktığınız zaman bunlar bizleri mutlu ediyor."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz