Futbol

Üzülmez kararını açıkladı

30 Nisan 2016 Cumartesi 17:23 - Son Güncelleme 30 Nisan 2016 Cumartesi 14:30

Gençlerbirliği teknik direktörü Üzülmez, takımda devam etmek istediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Gençlerbirliği'nin teknik direktörü İbrahim Üzülmez, rakipleri karşısında buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyledi.

Üzülmez, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takım için de mücadele açısından iyi bir maç olduğunu anlatarak, "İki takım adına da çok pozisyon çıkmadı. Rakibimiz ligin dişli takımlarından birisi. Önemli oyunculara sahip. Onlara fırsat vermedik. Bugün iyi de değildik, kötü de değildik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek sahadan 3 puanla ayrılabilirdik." dedi.

Mücadelelerinden dolayı oyuncularını tebrik eden Üzülmez, "Biz önemli işler başardık. Alt sıralardaki takımlara bakarsanız, önemli işler gerçekleştirdik. Çalıştık ve bu güzel takımı ortaya çıkardık." diye konuştu.

Hafta içi basında kendisi hakkında çıkan haberlerin sorulması üzerine Üzülmez, şu yanıtı verdi:

"Gençlerbirliği biz gelmeden önce neredeydi, şimdi nerede? Bu olumsuz haberleri yapanlar iyi niyetli değil. Art niyetli insanların asılsız haberlerine inanmayın. Başkanla konuştuk. Ufak tefek sıkıntılar var. Ben istikrardan yanayım. Önümüzdeki dönemde de devam etmek istiyorum. Salı günü başkanla görüşeceğim. Takviyeler lazım. Şu anda bu başarının üzerine gelecek hoca, takımı şampiyon mu yapacak? Ben başarısız olsam çıkar söylerim."

Medipol Başakşehir cephesi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gençlerbirliği karşısında buldukları pozisyonlarda son pasları iyi yapamadıklarını kaydetti.

Karşılaşmanın 65. dakikasından sonra pozisyonlara girmeyi planladıklarını anlatan Avcı, "Böyle de oldu. Bu dakikadan sonra girdiğimiz pozisyonlarda son pasları iyi yapamadık. Dışarıdan sıkıntılı bir maç gözüktü." değerlendirmesinde bulundu.

İlk yarıda 2 futbolcusunun sakatlanarak oyundan çıktığını hatırlatan Avcı, "Bu durum kalitemizi aşağı çekti. Ancak bir puan aldık ve Avrupa yarışına devam ediyoruz." şeklinde görüş bildirdi.

Lacivert-turunculu ekibin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu'nun, gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi sakatlanması ve oyundan çıkmasıyla ilgili bir soru üzerine Avcı, "Spor kültürünü değiştirmemiz için bunları konuşmamamız lazım. Böyle olursa oyunu geliştiremeyiz. Sezon başından bu yana Emre'ye baksınlar kaç kez sakatlandı." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz