Futbol

"Vagner'in performansı benim için sürpriz değil"

27 Nisan 2017 Perşembe 11:32 - Son Güncelleme 27 Nisan 2017 Perşembe 11:41

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, Spor Toto Süper Lig'de gelecek iki maçlarını deplasmanda oynayacaklarını hatırlatarak, bu karşılaşmalardan puan çıkaramamaları durumunda zor duruma düşeceklerini söyledi. Vagner Love ile puanlar aldıklarına işaret eden Susic, "Büyük takımlarda oynadı. Performansı da benim için sürpriz değil" değerlendirmesinde bulundu.

Susic, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde AA'ya yaptığı açıklamada, bu haftaki Kayserispor karşılaşmasının kendileri için adeta final niteliği taşıdığını belirtti.

Son kalan 6 maçın 4'ünü deplasmanda oynayacaklarını hatırlatan Susic, "Şu anda ligde bu anlamda tek takımız. Gelecek iki maçımızı deplasmanda oynayacağız. Eğer bu maçlarda puan veya puanlar almazsak zor duruma düşeriz. Özellikle Kayserispor maçında bir puan almamız gerekiyor. Belki bir puanla ligde kalmayı garantileyemeyiz ama rahat bir konuma geliriz. Üç puan çok iyi olur ama maç zor olacak." diye konuştu.

"Vagner Love'ın performansı benim için sürpriz değil"

Safet Susic, idmanda sakatlanarak son Osmanlıspor karşılaşmasında sahada yer alamayan Vagner Love'ın durumunun yapılacak kontrollerden sonra belli olacağını bildirdi.

Kontrolden sonra Love'ın oynamak istemesine bir şey diyemeyeceğini anlatan Susic, "Hazırsa bakacağız. En ufak bir risk varsa onu oynatmayacağız." ifadelerini kullandı.

Vagner Love'ın büyük ve lider bir oyuncu olduğuna değinen Susic, yıldız futbolcunun özellikle son maçlarda takıma katkısının çok büyük olduğunu ifade etti. Vagner Love ile puanlar aldıklarına işaret eden Susic, "Herkes ondan memnun. Seneye de bu takımda olmasından memnunum. Her antrenmanda çok iyi çalışıyor. Kariyeri de tartışılmaz. Büyük takımlarda oynadı. Performansı da benim için sürpriz değil." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz