Futbol

Ve Ali Koç 'başkanlığa adayım' dedi

24 Ekim 2016 Pazartesi 20:31 - Son Güncelleme 24 Ekim 2016 Pazartesi 20:04

1907 Fenerbahçeliler Derneği, Ali Koç'un başkan adayı olacağını açıkladığı konuşmasını yayımladı.

Fenerbahçe'nin ilk genel kurulunda Ali Koç'un başkan adayı olacağı yönündeki açıklama, 1907 Fenerbahçeliler Derneği tarafından yayımlandı.

İlk olarak Fenerbahçe Kulübü eski yöneticilerinden Hulusi Belgü'nün paylaştığı ve Ali Koç'un başkan adayı olmaya hazırlandığı yönündeki açıklama, 1907 Fenerbahçeliler Derneği tarafından teyit edildi.

Derneğin başkanlığını de üstlenen Ali Koç'un bugün gerçekleştirilen bir toplantıda, "Kongre olduğu takdirde başkanlığa adayım." dediği aktarıldı.

1907 Fenerbahçeliler Derneğinin internet sitesinde yer alan açıklamada, Ali Koç'un, şartlar ne olursa olsun herkesi Fenerbahçe'ye destek olmaya çağırdığı belirtilerek, şu ifadeleri kullandığı kaydedildi:

"Kulübümüzün 2015 yılında gerçekleşen genel kurul toplantısında, elimizi taşın altına koyma vaktinin geldiğini söylemiştim. Bugün de sözümün arkasındayım. Sağlığım el verdiği takdirde, şartlar ne olursa olsun, kongre olması halinde ya da kulübümüzün 2018 yılı mayıs ayında yapacağı olağan genel kurulda adaylığımı koyacağım. Bunun dışında duyacağınız hiçbir söze itibar etmeyiniz. İşler yolunda gitmediği dönemlerde kongre çığırtkanlığı yapmayı hiçbir zaman doğru bulmadım, bulmuyorum. Her zaman olduğu gibi Fenerbahçemizin ve yönetim kurulumuzun yanındayız. Hep destek, tam destek."

İLGİLİ VİDEOLAR

Etiketler : Ali Koçfenerbahce
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz