Futbol

VİDEO | Çebi: "Burak Yılmaz kim?"

18 Haziran 2017 Pazar 23:01 - Son Güncelleme 18 Haziran 2017 Pazar 23:39

Spor Toto Süper Ligi şampiyon tamamlayan Beşiktaş’ın bayrağı, Şampiyonlar Anıtı’nda göndere çekildi. Etkinliğe katılan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi transferle ilgili açıklamalar yapmaktan kaçındı. Çebi, transferde adı Beşiktaş ile anılan Burak Yılmaz ile ilgili soruyu "Ben tanımıyorum" diyerek geçiştirdi.

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta kutlamalar sürüyor. Bu çerçevede siyah-beyazlı takımın bayrağı, Büyükçekmece’deki Şampiyonlar Anıtı’nda göndere çekildi. Etkinlikte yer alan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi transferle ilgili konuşmaktan kaçındı.

Çebi, transferle ilgili olarak “İsim yok. Tarif şu; bir stoper alacağız. Onun da dışında başka transferimiz yok. Gidenler olursa yerine adam alacağız” dedi.

“Burak Yılmaz kim? Ben tanımıyorum"

Milli futbolcu Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a transfer olacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili soruyu ise ise Çebi, “Burak Yılmaz kim? Ben tanımıyorum, bilmiyorum” diyerek geçiştirdi.

Açıklamanın ardından Ahmet Nur Çebi ve beraberindekiler siyah beyazlı takımın bayrağını Şampiyonlar Anıtı’nda göndere çekti. Etkinlik fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz