Futbol

VİDEO | G.Saray'ın hedefinde İtalyan forvet var

24 Mayıs 2016 Salı 14:36 - Son Güncelleme 24 Mayıs 2016 Salı 14:31

Sarı-kırmızılılar İtalyan futbolcu Rossi için harekete geçiyor.

Önümüzdeki sezon kadroda revizyon planlayan Galatasaray'da, ilk hedef forvet transferi... Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasının ardından Umut Bulut'un da gitmesine kesin gözüyle bakılırken, sarı-kırmızılılar rotayı İtalyan golcü Rossi'ye çevirdi.

Galatasaray'da yeni sezon transferleri için düğmeye basıldı. Kadroda revizyon planlayan ve bir çok isimle ilgilenen sarı-kırmızılıların ilk hedefi, forvet transferi...

Ciml Bom'da Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasıyla tek forvet oyuncu olarak, Umut Bulut kalmıştı. Umut'un formsuzluğuyla birlikte sarı kırmızılılar gol yollarında büyük sıkıntı yaşadı. 

Tecrübeli futbolcunun takımdan ayrılma ihtimaliyle birlikte sarı kırmızılı yönetim, iki forvet oyuncusuyla hücum hattını güçlendirmek istiyor.

Galatasaray yönetimi, Fiorentina'dan ayrılacak İtalyan golcü Giuseppe Rossi için girişimlere başladı.

İtalya Milli Takımı'nda da görev yapan Amerika doğumlu oyuncu için yakın zamanda İtalya'ya gidilerek, örüşmeler yapılacağı öğrenildi.

Manchester United altyapısında yetişen Rossi, Villereal'de de forma giymişti. 29 yaşındaki oyuncu ile Serie A ekiplerinden Lazio'nun da ilgilendiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz