Futbol

"Visca, Başakşehir'de biraz fazla kaldı"

27 Nisan 2017 Perşembe 11:35 - Son Güncelleme 27 Nisan 2017 Perşembe 12:02

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, Medipol Başakşehir'in Bosna Hersekli yıldız oyuncusu Edin Visca'nın büyük takımlarda oynayabilecek kapasitede olduğunu kaydetti.

Susic, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde AA'ya açıklamalarda bulundu.

Medipol Başakşehir'in Bosna Hersekli yıldız oyuncusu Edin Visca'nın büyük takımlarda oynayabilecek kapasitede olduğunu vurgulayan Susic, "Kaliteli ve iyi bir oyuncu. Bana göre Başakşehir'de biraz fazla kaldı. Öncelikle Türkiye liginde 4 büyük takımdan birine gitmesi gerekiyordu" değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'de daha önce de görev aldığını hatırlatan Boşnak teknik adam, önceki ile şimdiki çalıştırdığı takımlar arasında bir fark göremediğini dile getirdi. Son dönemde Türkiye'de bütün takımların çıkış yakaladığını anlatan Susic, futbol anlamında bir farkın olmadığını ancak şartların eskisine göre çok daha iyi olduğunu kaydetti. 

"Beşiktaş şampiyonluğu hak ediyor"

Ligin bitmesine 6 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 7'ye çıkaran Beşiktaş'ı bu sezonun şampiyonu olarak gördüğünü ifade eden Susic, "Beşiktaş ve Medipol Başakşehir arasında 7 puan fark var. Gelecek maçta da Beşiktaş, Başakşehir'e karşı oynuyor. Yenilse bile puan farkı kapatılamaz. Bana göre Beşiktaş iyi futbol oynuyor ve bu sezon şampiyonluğu hak ediyor." diye konuştu.

Ligde ikincilik mücadelesinde Fenerbahçe'nin şansını da değerlendiren Susic, sarı-lacivertli takımın son dönemde çıkış yakaladığını vurguladı. Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir ile ikincilik mücadelesi vereceğine işaret eden Susic, "Fenerbahçe iyi oynuyor, iyi durumda. Aralarında 4 puan fark var. Medipol Başakşehir ile aralarında büyük mücadele olacak." diye görüşlerini aktardı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz