Futbol

Adana Demir seriyi sürdürmek istiyor

27 Ekim 2016 Perşembe 15:32 - Son Güncelleme 27 Ekim 2016 Perşembe 12:34

TFF 1. Lig'in 9. haftasında, deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak Adana Demirspor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

TFF 1. Lig'in 9. haftasında, deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak Adana Demirspor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Kaleci Emrullah Şalk, yaptığı açıklamada, her hafta takım olarak performanslarının arttığını belirtti.

İyi bir takım olduklarını bildiren Emrullah, şunları kaydetti:

"Ümraniyespor maçını kazanıp, galibiyet serimizi 3 maça çıkarmak istiyoruz. Sahamızda oynayacağımız Eskişehirspor karşılaşmasına da taraftarın desteğiyle çıkıp, bu yarışta var olduğumuzu herkese göstermeyi hedefliyoruz. Maç kazanmak bize güven getiriyor. Önemli bir camiada forma giydiğimizi hepimiz biliyoruz. Ümraniyespor maçından da galibiyetle ayrılıp, kazanmayı alışkanlık haline getirmek istiyoruz."

- Berkay: "Aldığımız galibiyetler moralimizi arttırıyor"

Mavi-lacivertli takımın orta saha oyuncusu Berkay Samancı ise Ümraniyespor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını bildirdi.

Herkesin sorumluluğunun bilincinde olduğunu vurgulayan Berkay, şu ifadeleri kullandı:

"Son 2 haftada aldığımız galibiyetler hem moral hem de öz güven anlamında bizi yukarıya taşıyor. Elimizden geleni yapıp daha da yukarılara çıkmak istiyoruz. Burada çok güzel bir aile ortamı var. Bu ortamda takımımızı layık olduğu yerlere el birliğiyle taşımaya devam edeceğiz. İnşallah Ümraniyespor deplasmanından galibiyetle ayrılıp, seri 3 puanlarla yolumuza devam ederiz. Taraftarlarımızın da desteğiyle ilerleyen haftalarda performansımızın artacağına inanıyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz