Futbol

"Aldığımız her puan önemli"

03 Aralık 2016 Cumartesi 19:46 - Son Güncelleme 03 Aralık 2016 Cumartesi 16:50

Bandırmaspor Yardımcı Antrenörü Afacan, "Aldığımız her puan bizim için çok değerli" dedi.

TFF 1. Lig 13. hafta karşılaşmasında konuk ettiği Adana Demirspor ile 2-2 berabere kalan Bandırmaspor'un yardımcı antrenörü Serkan Afacan, kazandıkları 1 puanı önemsediklerini söylerdi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Serkan Afacan, sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini belirterek, "Aldığımız her puan bizim için önemli." dedi.

Takım olarak olumlu işler yaptıklarına inandığını aktaran Afacan, "Bu camiaya ve taraftara layık olmak için hep birlikte çalışıyoruz. İlerleyen haftalarda galibiyetler almak için, kazandığımız puanların daha değerli olması için mücadele edeceğiz. Devre arasını en iyi şekilde görebilmek için mücadele edeceğiz." diye konuştu.

Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Engin İpekoğlu, maçın ilk yarısını ve ikinci yarısını ayrı yarı değerlendirmek gerektiğini aktarırken, fazla geriye yaslanmalarından şikayet etti.

Hakemin verdiği penaltı kararına kadar oyunun hakimi olduklarını savunan İpekoğlu, "Attığımız goller, bunun yanında da çeviremediğimiz pozisyonlar vardı. Rakibe bir tane dahi pozisyon vermedik. Özellikle ikinci yarıda geriye yaslandık. İyi oynamadık. Nedense ikinci golü yedikten sonra biraz oynamaya başladık ama tabii ki geç kaldık." şeklinde görüş belirtti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz