Futbol

'Başımızı öne eğmeyeceğiz'

25 Eylül 2016 Pazar 21:12 - Son Güncelleme 25 Eylül 2016 Pazar 18:17

Maçın ardından Denizlispor Teknik Direktörü Dervent ve Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Arıkdoğan açıklamalarda bulundu.

TFF 1. Lig'de Mersin İdmanyurdu ile 2-2 berabere kalan Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, içeride hiç beklemedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi.

Dervent, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçta galip gelip, kulübün borçlarından dolayı silinen üç puanı geri almak istediklerini ama bunun gerçekleşmediğini belirtti.

Özellikle ikinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Dervent, şöyle devam etti:

"Buradan üç puan bekliyorduk. İlk yarı itibarıyla pozisyonlarımız var ama daha aktif, daha etkili olmalıydık. Maça her zaman 45. dakikadan sonra başlar bir hale geldik. Bunun nereden kaynaklandığını anlamak mümkün değil. Her 46. dakikadan sonra iyi bir oyun çıkarıyoruz, daha atak bir oyun oynuyoruz. Üçüncü penaltı, maçın kırılma anı oldu. Atak ve aktif oyundan, defansın arasına yapılan koşulardan sonuç alacağımızı biliyorduk, devre arası bunu konuştuk. Üçüncü penaltıyı Barış'ın atmaması gerekiyordu. O penaltıyı gole çevirememek oyunun kader anı oldu diyebiliriz. Ama başımızı öne eğmeyeceğiz, aldırmayacağız. Yolumuza daha emin, daha kararlı bir şekilde devam edeceğiz."

Dervent, bu kayıpları telafi etmek zorunda kaldıklarının altını çizerek, "İlk altıda olmak, bir takım için her zaman moral motivasyondur. Taraftarımızın mesajını alıyorum, başımızı öne eğmeyeceğiz, aldırmayacağız. Biz bu eksiklikleri düzeltip yolumuza emin ve doğru adımlarla devam edeceğiz." diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu cephesi

Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Mehmet Levent Arıkdoğan da ligdeki konumları ve üç puanlarının silinmesinden dolayı bu hafta Denizlispor maçını çok önemsediklerini söyledi.

Futbol takımlarının puanları zor aldığını ama kolay verdiğini dile getiren Arıkdoğan, kazanmak için geldiklerini, kazanamıyorlarsa da kaybetmek istemediklerini kaydetti.

Arıkdoğan, üç penaltı kararı veren hakem için bir şey söylemek istemediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Adalet diyoruz artık. Bizim buradan puan almamız çok önemliydi. Puan aldığımız için futbolcularıma teşekkür ediyorum. Maçı 90 dakika bırakmadı. İlk yarıdaki 1-0'lık skoru diğer maçlarda koruduğumuz gibi burada koruyamadık. Denizlispor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Kendi takımıma da bugünden daha iyi olacağının sözünü veriyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz