Futbol

Boluspor galibiyet serisi peşinde

28 Ekim 2016 Cuma 15:21 - Son Güncelleme 28 Ekim 2016 Cuma 12:23

Kulüp başkanı Çarıkçı: "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak, galibiyet serisi yakalamak istiyoruz"

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, 29 Ekim Cumartesi günü oynayacakları Büyükşehir Gaziantepspor maçını kazanarak, galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirtti.

Takımın ligin 8'inci haftasında 17 puanla 3'üncü sırada olduğunu hatırlatan Çarıkçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 9'uncu haftasındaki Büyükşehir Gaziantepspor maçının zorlu geçeceğini söyledi.

Çarıkçı, Boluspor'un bu maçı alması halinde önünün daha da açık olacağını ve centilmence bir mücadele beklediklerini ifade etti.

Şu anda çok iyi giden bir Boluspor olduğunu anlatan Necip Çarıkçı, "Kentte, kulüpte, yönetimde ve futbolcularda birlik ve beraberlik var. Ligdeki başarısına da bakacak olursak takımımız çok iyi görülüyor. İyi top oynuyoruz. Büyükşehir Gaziantepspor maçını kazanarak, galibiyet serisi yakalamak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Boluspor için üç yıllık planlama yaptıklarını belirten Çarıkçı, bu süre içerisinde istedikleri Boluspor'u oluşturacaklarını ve hedefleri doğrultusunda çalışacaklarını bildirdi.

Çarıkçı, Boluspor taraftarını yarın oynanacak maça davet etti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz