Futbol

"Bugün puandan daha çok şey kazandık"

23 Ekim 2016 Pazar 20:31 - Son Güncelleme 23 Ekim 2016 Pazar 17:37

Samsunspor Yardımcı Antrenörü Püren, Altınordu maçı sonrası bu açıklamayı yaptı.

TFF 1. Lig'in 8. haftasında Altınordu ile 0-0 berabere kalan Samsunspor'un yardımcı antrenörü İlker Püren, takımda düzeltmeleri gereken şeyler olduğunu söyledi.

Samsunspor Teknik Direktör Osman Özköylü'nün cezalı olması nedeniyle takımın başında sahaya çıkan Püren, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Samsun'un futbol şehri olduğunu ve tribünlerin heyecanını fazlasıyla sahaya yansıttığını dile getirdi.

Maçın ardından 1 puan mı kazanıldığı yoksa 2 puan mı kaybedildiği yönünde sorular olabileceğini vurgulayan Püren, "Biz bugün puandan daha çok şey kazandık. Gol atma sıkıntısı olan bir takımız. Daha düzeltilmesi gereken şeyler var. Bence o süreci biz yavaş yavaş atlatıyoruz. Daha öz güvenli, mücadeleci, ne yaptığını bilen bir takım görüntüsü ortaya koyduğumuz zaman, zaten bu eksiklikler kendiliğinden ortadan kalkacaktır." diye konuştu.

Altınordu'nun çok koşan, dinamik felsefesi olan ve bunu da sahaya yansıtmaya çalışan bir takım olduğunu vurgulayan Püren, "Geldiğimiz 10 günlük süre içerisinde istediklerimizi kısa sürede oyunculara aktarıp, Altınordu gibi bir takım karşısında bunları uygulayabilmek bizi ayrıca mutlu etti." değerlendirmesini yaptı.

Altınordu cephesi

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise çok güzel bir atmosferde futbol oynandığına işaret ederek, tempolu bir maç olduğunu dile getirdi.

Kendileri için iç ve dış sahanın fark etmediğini anlatan Eroğlu, "Futbolun bütün prensiplerini uygulayıp, her sahada kazanmak istiyoruz. Bugün de bunu gösterdik. Oyunu çirkinleştirmedik. Baktığımızda, bizim daha net pozisyonlarımız vardı. Golü bulsak daha iyi bir sonuç ortaya çıkacaktı. Gol gelmeyince, beraberlikle yetindik. Bunu telafi etmemiz gerekiyor." şeklinde görüş belirtti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz