Futbol

"Emin adımlarla yolumuzda ilerliyoruz"

23 Ekim 2016 Pazar 13:37 - Son Güncelleme 23 Ekim 2016 Pazar 10:39

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, lider oldukları TFF 1. Lig'de emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, lider oldukları TFF 1. Lig'de emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, bu başarılarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Gevrek, gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında 3-1 kazandıkları Manisaspor maçında iyi mücadele ettiklerini vurguladı. Önemli bir galibiyet aldıklarını aktaran Gevrek, teknik heyet ve futbolcuları kutladı.

Adil Gevrek, takımın Şanlıurfaspor maçından sonra Manisaspor karşısında da iyi bir mücadele ortaya koyduğunu dile getirerek, "Şanlıurfaspor müsabakasını 1-0 geriye düşmemize karşın 2-1 kazanmasını bildik. Takımımız muhteşem bir geri dönüş sergiledi. Manisaspor karşılaşmasına da aynı ciddiyetle çıktık. Futbolcularımız iyi mücadele etti. Hem önemli hem de haklı bir galibiyet aldık. Bizim için önemli bir galibiyetti. Farklı kazandığımız ve 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Emin adımlarla yolumuzda ilerliyoruz. Zirvede yer alıyoruz ve bunu sürdürmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Gelecek hafta deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Gevrek, şunları kaydetti:

"Uzun yıllardır taraftarlar deplasmana gitmiyordu. Bu sezon taraftarlar da deplasmanlara gidebilecek. Dostluk içerisinde iyi bir maç olacağına inanıyorum. İyi bir gidişimiz var. Lideriz ve liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Elazığspor deplasmanına da 3 puan için gideceğiz ama her şeyden önemlisi Doğu'nun iki güzide takımı arasındaki karşılaşmanın dostluk içerisinde geçmesidir. Ben dostça ve zevkli bir mücadele olacağına inanıyorum. İki takım taraftarları arasında da güzel bir dostluk oluştu. Bunun daha da pekişeceğine inanıyorum. İnşallah her şeyden önce kazanan dostluk olacaktır."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz