Futbol

''Galibiyet alışkanlık haline gelmeli''

21 Ekim 2016 Cuma 22:51 - Son Güncelleme 21 Ekim 2016 Cuma 19:53

Adana Demirspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Takımımız galibiyeti alışkanlık haline getirmeli. Bu maç da bu anlamda önemliydi"

TFF 1. Lig'in 8. haftasında sahasında Elazığspor'u 1-0 mağlup eden Adana Demirspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, galibiyeti alışkanlık haline getirmeleri gerektiğini belirterek, bu nedenle maçın kendileri için önemli olduğunu söyledi.

İpekoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda futbol adına yapılması gerekenleri tamamını yerine getirdiklerini kaydetti.

Rakiplerinin ilk yarıda pozisyona giremediğini ifade eden İpekoğlu, şöyle konuştu:

"İkinci yarıda bazı oyuncularımızın atletik olarak geriye düşmesinden dolayı, iş farklı bir hale geldi. Doldur-boşalt oyununa döndük. Bu tip oyunlarda karambollerden rakibinize ister istemez pozisyon veriyorsunuz. Bunun yanında 2-3 net gol pozisyonu da yakaladık. 2-0'ı bulabilseydik bizim adımıza çok daha farklı bir oyun olurdu. Takımımız galibiyeti alışkanlık haline getirmeli. Bu maç da bu anlamda önemliydi."

Elazığspor cephesi

Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, çok basit maç kaybettiklerini ve canının sıkıldığını dile getirdi.

Özellikle ilk yarıda bekledikleri futbolu oynayamadıklarını anlatan Temizkanoğlu, "Bütün oyuncularımı kutlamak istiyorum, hak etmedikleri bir mağlubiyet aldılar. İkinci yarı oynadığımız futbol ve girdiğimiz pozisyonlar ortada. Biraz daha isabetli vurabilsek çok daha farklı olabilirdi. Adana Demirspor'u tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz