Futbol

"İki üç maçta hemen olmuyor"

26 Eylül 2016 Pazartesi 22:16 - Son Güncelleme 26 Eylül 2016 Pazartesi 19:20

Manisaspor Teknik Direktörü Palaz, "İlk yarıda ne kadar doğrular varsa ikinci yarı da o kadar yanlış yaptık" dedi.

TFF 1. Lig'in 5. haftasında sahasında Göztepe'ye 3-0 mağlup olan Manisaspor'un teknik direktörü Koray Palaz, "İlk yarıda ne kadar doğrular varsa ikinci yarı da o kadar yanlış yaptık." dedi.

Maçın ardından yapılan basın açıklamasında Palaz, "Oyunun özellikle ilk yarısında doğru bir futbol stratejisini sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Gosso ve Segbefie'yi çok topla buluşturmamayı planladıklarını kaydeden Palaz, "Çok fazla verim alamadık belki ama gol yemedik. İlk yarıda ne kadar doğrular varsa ikinci yarı da o kadar yanlış yaptık. Göztepe'yi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Palaz, ligde çabuk oyuncuların tercih edildiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Bu ligin formatı, genelde önce çabuk oyuncular tercih ediliyor. Bunlara henüz oyun mantalitesine karşılık veremiyoruz. Üçüncü lig maçımız, üçer gol yedik, bu gerçek, herkes görüyor. Bununla ilgili önlemler alıyoruz, ilk yarıda bunun karşılığını aldık, ikinci yarı alamadık. Daha fazla efor sarf ediyoruz. Oyuncularıma da söyledim, çok efor sarf ediyorlar, bunların karşılığını mutlaka alacağız. Bunların karşılığı iki üç maçta hemen olmuyor."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz