Futbol

İzmir'de olay! Maç yarıda kaldı

23 Ekim 2016 Pazar 18:55 - Son Güncelleme 23 Ekim 2016 Pazar 23:13

Göztepe-Eskişehirspor maçında olay! Eskişehirspor sahadan çekildi, maç tatil edildi.

TFF 1. Lig'de Göztepe ile Eskişehirspor arasında oynanan karşılaşma konuk ekibin sahadan çekilmesi nedeniyle tatil edildi.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Es-Es, Semih ile büyük bir fırsat kaçırdı

Doğanlar Stadı'ndaki karşılaşmanın 6. dakikasında Erkan Zengin'le 1-0 öne geçen Eskişehirspor, 10. dakikada Semih Şentürk'le bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Göztepe'nin Jahovic'le eşitliği yakaladığı müsabakanın 90 dakikalık bölümü 1-1'lik skorla geçilirken, hakemler karşılaşmayı 4 dakika uzattı.

Özalan takımı sahadan çekti

Uzatma bölümünde Göztepe'nin Jahovic'le bulduğu golün ardından Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan takımı sahadan çekti.

Golden önce Axel Meye'ye faul yapıldığını öne süren Eskişehirspor cephesi, hakem Serkan Tokat'a itiraz yağmurunda bulundu.

Maç tatil edildi

Futbolcular sahadan çıkarken iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Bir süre saha içinde bekleyen hakemler de sahadan ayrıldı. Yaklaşık 20 dakika sonra konuk ekip sahaya geri döndü ancak hakemler bundan sonra sahaya dönmedi ve maçın tatil edildiği açıklandı.

Eskişehirsporu bekleyen ağır fatura!

Profesyonel Futbol Müsabaka Talimatına göre, Göztepe'nin 3-0 hükmen galip sayılması ve Eskişehirspor'un ise 3 puanının silinmesi bekleniyor.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz