Futbol

"Kazanmayı hak etmedik"

22 Ekim 2016 Cumartesi 19:10 - Son Güncelleme 22 Ekim 2016 Cumartesi 16:12

Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin, kazanmayı hak etmediklerini dile getirdi.

TFF 1. Lig'in 8. haftasında Ümraniyespor'a 2-0 mağlup olan Bandırmaspor'un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, bu sezonun lig maçlarındaki en kötü oyunlarını oynadıklarını söyledi.

Artekin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada çok fazla etkili olamadıklarını söyledi. Maçın ilk yarısında pozisyonlarının bile olmadığını belirten Ertekin, ikinci yarı biraz daha risk alarak pozisyon bulmayı başardıklarını söyledi.

Bir iki tane pozisyon yakaladıklarını, buldukları pozisyonları da değerlendiremediklerini anlatan Ertekin, şöyle konuştu:

"Genel anlamda baktığınızda kazanmayı hak etmedik. Ama futbolda böyle günler var. Oynadığımız diğer maçların hepsinde çok daha iyi performans sergilemiştik. Ama bu maçta performansımız inanılmaz derecede kötüydü. Lakin takım olmak böyle günlerde belli oluyor. İnşallah bundan sonraki evrede, salı günü kupa maçımız, gelecek hafta sonu pazar günü Eskişehir maçımızda tekrar gerekli bütün puanları almak için çaba göstereceğimizi düşünüyorum."

Ümraniyespor cephesi

Ümraniyespor Yardımcı Antrenörü Mehmet Şimşek ise kendileri için zor bir deplasman olduğunu belirtti.

Şimşek, takımda kısa sürede önemli mesafe aldıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Biz, takıma yeni geldik. Çocukların moral motivasyonları kayıptı. Biraz onların üzerinde durduk. Çocukların öz güvenlerini arttırmaya çalıştık. Bu konuda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Maça gelince, iyi başladık. 11'inci dakikada gölü de bulduk. İyi de oldu. Daha sonra rakip üzerimize gelmeye başladı. İkinci yarı Bandırmaspor biraz daha bunalttı ama biz de kontradan iyi pozisyonlar bulduk. Maçın sonuna doğru ikiyi bulduk. Gol de yemedik. Buradan güzel bir galibiyet aldık. İnşallah devamını getiririz. Çocukların ayağına yüreğine sağlık."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz