Futbol

Mersin İdmanyurdu'na destek çağrısı

24 Mart 2017 Cuma 15:21 - Son Güncelleme 24 Mart 2017 Cuma 15:23

 Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkan Vekili Şenol Ergün, takım ve yönetim olarak varoluş mücadelesi verdiklerini belirterek, destek çağrısında bulundu.

Ergün, yaptığı yazılı açıklamada, TFF 1. Lig'de verdikleri mücadelede kentin dinamiklerini de yanlarında görmek istediklerini belirtti.

Yeni bir yönetim olduklarını ve ateşten bir gömlek giydiklerini aktaran Ergün, "Bizler elimizden geldiği kadarıyla bu takımın yaşaması ve var olması için desteğimizi veriyoruz. Aynı sorumlulukla kentin dinamiklerinin kulübe destek vermemesi hepimizi ziyadesiyle üzüyor. Eğer bu takım başarılı olacaksa bu sadece yönetim, teknik heyet ve futbolcuyla sağlanmaz. Topyekun bir mücadeleyle başarı gelebilir." ifadelerini kullandı.

Ergün, Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını milli maçlar nedeniyle lige verilen arada da sürdürmeye devam ettiklerini bildirdi.

Tecrübeli bir teknik heyete ve başarıya inanmış bir futbolcu topluluğuna sahip olduklarını anlatan Ergün, şunları kaydetti:

"Son haftalardaki takımımızın mücadele ve kazanma arzusu bunun en basit örneği. Milli maç arasından sonra sahamızda konuk edeceğimiz Şanlıurfaspor karşısında da aynı mücadeleyi ve kazanma hırsını sahaya yansıtırsak, 3 puana ulaşmamamız için hiçbir engel yok. Ben bu takıma inanıyorum ve sezon sonunda ligde kalacağımız konusunda şüphe duymuyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz