Futbol

"O maç 3 puanlık değil, 4 puanlık..."

29 Eylül 2016 Perşembe 15:31 - Son Güncelleme 29 Eylül 2016 Perşembe 12:39

Boluspor Teknik Direktörü Çapa, Eskişehirspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Bizim adımıza Eskişehirspor maçı, 3 puanlık değil, 4 puanlık bir karşılaşma. Maçın ciddiyetini çok iyi biliyoruz." dedi.

Çapa, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçıyla ilgili açıklamada bulundu.

Takım halinde bir şeyler yapmayı ve oyun düzeni içerisinde bireylerin ön plana çıkmasını istediklerini anlatan Çapa, takım oyununda Eskişehirspor'dan bir adım önde olduklarını ifade etti.

Eskişehirspor deplasmanına beraberlik için gitmeyeceklerini aktaran Çapa, "Biz oraya kazanmak için gideceğiz. Sezon içerisinde kredimizi biraz daha artırmak istiyorsak bu maçı almamız gerek. Bizim adımıza Eskişehirspor maçı, 3 puanlık değil, 4 puanlık bir karşılaşma. Maçın ciddiyetini çok iyi biliyoruz. Boluspor taraftarının da o maçta bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz. İyi bir futbol oynayarak, mutlu bir şekilde taraftarımızla Bolu'ya dönmek istiyoruz." diye konuştu.

Maçların yayınlanmamasına değinen Fuat Çapa, bu durum sebebiyle sıkıntı yaşadıklarını kaydederek, "Futbolseverler maçları göremediği için alınan skorlara göre değerlendirme yapıyor. Bizim için de sıkıntılı. Kendi takımımızı doğru dürüst analiz edemiyoruz. İç saha müsabakalarında çekime izin veriliyor, kendi analizini yapabiliyorsun ama deplasman maçlarını çekmek istediğimizde federasyon yetkililerinden izin alamıyoruz. Yayınlar olmadığı için deplasmanda oynadığınız maçların analizini yapma şansınız yok." şeklinde görüşlerini belirtti.

"Hakemler çok rahat"

Fuat Çapa, takımının genç futbolculardan oluştuğunu ifade ederek, "Bu oyuncuları, yapılan maçlardaki hatalarını göstererek ikna edebilirsin. Bunu da gösterme şansınız yok. Bu, çok büyük bir handikap. Bu haftaki rakibimiz Eskişehirspor ile ilgili çok fazla bir bilgiye sahip değiliz. Maçlar birbirine yakın saatlerde olduğu zaman gidip izleyemiyoruz. Bu da çok büyük bir sıkıntı. Bu, diğer kulüpler adına da büyük bir sıkıntı. Ümit ediyorum ki en kısa zamanda çözülür. Çözülürse her şey çok daha net olacak." ifadelerini kullandı.

Yayın yapılmadığı için hakemlerin de çok rahat olduğunu savunan Çapa, "Mersin İdmanyurdu maçına bakıyorsun, bizim ikinci yediğimiz gol ofsayt. En ufak bir şey yok. Kimse konuşmuyor. Hakemler de bu durumdan dolayı çok rahat. Maç yayını olmadığı için hakemin kendini değerlendirme şansı da yok. Biz takım olarak kendimizi analiz edemiyoruz ama hakemler de kendilerini analiz edemiyor." yorumunu yaptı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz