Futbol

Osman Özköylü'den ayrılık açıklaması!

23 Nisan 2017 Pazar 22:50 - Son Güncelleme 24 Nisan 2017 Pazartesi 03:46

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Sezon sonunda Samsunspor'da olmayacağım" dedi.

TFF 1. Lig'de evinde Elazığspor'a 2-1 yenilen Samsunspor'un teknik direktörü Özköylü, maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Özköylü, çok iyi başladıklar ve götürdükleri, ikinci yarıda yedikleri 2 golden başka da rakibe çok fazla pozisyon vermedikleri bir oyun sergilediklerini dile getirdi.

Yedikleri iki basit golün kaybetmelerine neden olduğunu söyleyen Özköylü, "Bu kadar iyi oynadığımız, topa sahip olduğumuz, rakibe fırsat vermediğimiz bir maçta hata yaptınız mı rakipler hemen faturayı kesiyor. Biz de bunun cezasını gördük. Böyle bir oyunun karşılığının böyle bir sonuç olmaması gerektiğini düşünüyorum." yorumunu yaptı.

"Sezon sonunda Samsunspor'da olmayacağım"

Bir basın mensubunun Samsunsporlu taraftarların aleyhinde yaptığı tezahüratları sorması üzerine de Özköylü, şunları söyledi:

"Sezon sonunda Samsunspor'da olmayacağım. Bu takımı biz çamurdan aldık, bataklıktan aldık buralara getirdik. Ama aslan gibi bu işi yapıyorum, futbolcularım da yapacak. Bu takımı ligde bırakacağım, ondan sonra Allah herkesin yolunu açık etsin. Bu takımı bizim alıp getirdiğimiz yer ortada. Biz 11 puanda 2. yarıya başladık, bizim 10 puan önümüzde başlayan takımların önüne geçtik. Bu kadar terbiyesizlik, nankörlük olmaz. Allah'a havale ediyorum. Söyleyecek de başka bir şeyim yok." 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz