Futbol

Sözeri'den ''çift sarı kart'' yorumu

19 Şubat 2017 Pazar 19:16 - Son Güncelleme 19 Şubat 2017 Pazar 19:31

Ümraniyespor teknik direktörü Erkan Sözeri, Boluspor maçında kural hatası olduğunu ve gerekli girişimleri yapacaklarını söyledi.

TFF 1. Lig'de sahasında Ümraniyespor'u 1-0 yenen Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Bugün, futbolun sadece sahada oynanmadığını, sadece sizin göstermiş olduğunuz performansın yeterli olmadığını çok iyi bir şekilde gördük." dedi.

Fuat Çapa, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, uzun bir sürenin ardından tekrar galip gelmenin güzel olduğunu belirtti.

Karşılaşmanın başka bir şehirde oynanması halinde, hakemlerin bu kadar rahat bir şekilde maç yönetemeyeceğini iddia eden Çapa, "Bizler bir şey yaptığımız zaman ceza alıyoruz. Belirli mesafeyi korumak zorundayız. Bugün, futbolun sadece sahada oynanmadığını, sadece kendi performansınızın yeterli olmadığını çok iyi bir şekilde gördük. Allah hepimizin yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

Ümraniyespor cephesi

Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise ilk dakikalarda yedikleri golün bütün planlarını bozduğunu bildirdi.

Karşılaşma boyunca mücadeleden taviz vermediklerini anlatan Sözeri, şunları kaydetti:

"Oyun disiplininden çok taviz vermedik. Çok iyi mücadele ettik. Rakibimiz de çok iyi mücadele etti. Süper Lig tadında bir karşılaşma oldu. Boluspor çok istedi, çok iştahlıydı. Biz de çok istedik. Pozisyonlar bulduk, risk aldığımız 75. ve 80. dakikalardan sonra birkaç tane de pozisyon verdik. Bu pozisyonları bizim yakalamamız gerekiyordu. Dolayısı ile mağlup olduk. Söylenecek fazla bir şey yok. Maalesef girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik."

Maçta talihsiz bir pozisyonun olduğunu, soyunma odasına girerken gördüğünü belirten Sözeri, şöyle konuştu:

"Ramazan Sal ve Abdülkadir Özdemir, görüntülere göre çift sarı karttan atılması gerekirken, atılmamış. Oyuncuların atılmamasının kural hatasına girdiğini soruşturduktan sonra öğrendik. Bununla ilgili girişimlerimizi yapacağız. Çünkü görüntüler çok net. Bununla ilgili hocamız nasıl bir rapor yazacak bilmiyorum. Hakem adına üzgünüm. İnsan yanılabilir, hayatta her şey olabilir. Bu da onun hakkıdır diye düşünüyorum. Biz, Ramazan Sal ve Abdülkadir Özdemir ile ilgili girişimlerimizi federasyon nezdinde yapacağız. Bakalım sonuç ne çıkacak. Ne çıkarsa boynumuz kıldan ince."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz