Futbol

Yener Arıca Adanaspor'da

07 Temmuz 2017 Cuma 10:18 - Son Güncelleme 07 Temmuz 2017 Cuma 10:26

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Hollanda 2. Futbol Ligi'nde yer alan Almere City'de forma giyen Yener Arıca ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, turuncu-beyazlıların sözleşme imzaladığı Yener Arıca, transferin hayırlı olmasını dileyerek, başarılı bir sezon geçirmek istediklerini belirtti.

Hollanda ekibi Ajax'ın altyapısında yetişen Yener Arıca, daha önce Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ve TFF 1. Lig temsilcisi Altınordu'da forma giydi. Geçen sezon Almere City'de 31 maçta görev alan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, 8 gol kaydetti.

Adanaspor'un kadrosuna katıldığı için mutluluk duyduğunu belirten Yener Arıca, şunları kaydetti:

"Yurt dışında futbol oynamak bana gerçekten çok şey kattı. Tecrübe edindikten sonra futbol kariyerime Türkiye'de devam etmek istedim. Tek isteğim, hedefi olan bir takımda oynamaktı. Adanaspor'un teklifini duyunca hiç düşünmeden kabul ettim. Şampiyonluğun en büyük adayı olan bir takıma geldiğimi düşünüyorum. Takım arkadaşlarımla çok iyi bir uyum sağladım. Hepimizin ortak düşüncesi, Adanaspor'un başarısı. Bütün oyuncu kardeşlerim ve ağabeylerim kendilerini kanıtlamış değerli futbolcular. Süper Lig'e çıkacak kalitede ve güçteyiz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz