Futbol

Yusuf Şimşek, 3 gün süre verdi!

15 Ocak 2017 Pazar 22:25 - Son Güncelleme 15 Ocak 2017 Pazar 19:32

"Çarşamba gününe kadar transfer tahtası açılmazsa, istemeyerek de olsa bırakacağımı kendilerine belirttim."

TFF 1. Lig'in 17. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda golsüz berabere kalan Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Yusuf Şimşek, transfer yasağının kalkmaması halinde görevini bırakacağını açıkladı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yusuf Şimşek, galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyduklarını ancak 1 puanla yetindiklerini dile getirdi.

İlk yarıda çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini anlatan Şimşek, "Maçın 60. dakikasından sonra nedense biz 10 kişi kalmışız gibi geri çekildik. Açıkçası bu beni rahatsız etti ama deplasmanda alınan 1 puan iyidir. Güzel bir maç seyrettirdiğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

"Çarşamba gününe kadar transfer yasağı kaldırılamazsa..."

Transferde 5-6 futbolcu ile görüşme yaptıklarını vurgulayan Şimşek, transfer yasağının kalkması durumunda bu oyuncuları kadroya dahil edeceklerini anlattı.

Şimşek, "Çarşamba gününe kadar transfer yasağı kaldırılamazsa istifa edecek misiniz?" şeklindeki soruya, "Ben anlaşırken bu şekilde anlaşmıştım. Devre arasında transfer açılırsa geleceğimi söylemiştim. Çarşamba gününe kadar transfer tahtası açılmazsa, istemeyerek de olsa bırakacağımı kendilerine belirttim" yanıtını verdi.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yusuf Şimşek,
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yusuf Şimşek,
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz