Futbol

"Satmazsanız kendimi sakatlarım"

20 Ocak 2017 Cuma 14:01 - Son Güncelleme 20 Ocak 2017 Cuma 18:02

West Ham United'dan transfer izni almayan Dimitri Payet şok bir çıkış yaptı.

Futbolcuların transfer için farklı yollar izledikleri görüldü. Ancak böylesi ilk kez yaşandı. West Ham United'dan transfer izni almayan Dimitri Payet şok bir çıkış yaptı. İngiliz basınında yer alan iddiaya göre Fransız yıldız kulüp yöneticilerine, "Satmazsanız kendimi sakatlarım" dedi.

Dimitri Payet, geçen sezon İngiliz ekibi West Ham United'ın çıkışında önemli rol oynadı. 2016 Avrupa Şampiyonası'nda da Fransa formasıyla yıldızı parladı. Şimdilerde ise sıradışı transfer çıkışı ile gündemde...

 "Satmazsanız çapraz bağlarımı kendim kopartırım"

Eski kulübü Marsilya'ya dönmek isteyen 29 yaşındaki oyuncu, transferine ret cevabı veren kulübüne rest çekti. İngiliz basınında yer alan iddiaya göre, futbolcu yöneticilere gönderilmezse kendisini sakatlayacağını belirtti. Payet'in "Satmazsanız çapraz bağlarımı kendim kopartırım" dediği ileri sürüldü.

Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran teknik direktör Slaven Bilic'in de takımda görmek istediği yıldız futbolcunun, "Bir daha bu kulüp için topa bile vurmak istemiyorum" dediği de iddia ediliyor.

Payet 2015 yılında 15 milyon avro bonservis bedeli karşılığı West Ham’a transfer olmuştu. Marsilya, eski futbolcusu için 25 milyon avro bonservis bedeli ödemeye hazır. Ancak West Ham bu teklifi az buluyor.

Şimdi futbol çevrelerini şaşkına çeviren bu transfer hikayesinin nasıl biteceği merak konusu...

Sıradaki Haber
Podolski giderse o geliyor!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz