Futbol

"Bazı rakip futbolcuları tebrik etmiyorum"

31 Ocak 2016 Pazar 17:08 - Son Güncelleme 31 Ocak 2016 Pazar 15:11

Hamzaoğlu: "Rakip takım oyuncuları tebrik ediyorum ama bazılarını etmiyorum"

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Amed Sportif Faaliyetler'e 2-1 yenilerek kupadan elendikleri maça ilişkin olarak, "Rakip takım oyuncularını tebrik ediyorum ama bazılarını tebrik etmiyorum. Çok provokatif hareketler yaptılar" dedi. 

Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kupada iyi getirdikleri bir serinin sonuna geldiklerini söyledi. 

Maçla ilgili çok ciddi konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını, saha şartlarının karşılaşmayı hızlı oynamalarına engel olduğunu ifade eden Hamzaoğlu, şunları kaydetti: 

"Zemine fazla takıldık, çabuk oynamamıza engel oldu. İstediğimiz şeyleri yapamayınca moralimiz bozuldu. Bunların etkisinde kalmadan sahada şartlar neyi gerektiriyorsa onu oynayıp kazanmamız gerekiyordu ama olmadı, beceremedik. Söylenecek çok şey var ama gerekli dersleri alıp bu maçı bir kenara koymamız gerekiyor. Rakip takım oyuncularını tebrik ediyorum ama bazılarını etmiyorum. Çok provokatif davrandılar." 

Amed Sportif Faaliyetler cephesi 

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Harun Kılıç, Bursaspor karşısında kendileri açısından tarihi niteliğe sahip önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti. 

Gruplarda son maçlarını İstanbul deplasmanında Medipol Başakşehir ile oynadıklarını ve 2-2 berabere kaldıklarını anımsatan Kılıç, "O maçta son dakikada yediğimiz golle Bursaspor ile eşleştik. Bursaspor gibi güçlü bir ekibi deplasmanda yenmek her babayiğidin harcı değil" değerlendirmesinde bulundu. 

Maçın genel anlamda fair-play ruhu içinde geçtiğini ifade eden Kılıç, kupada hedeflerinin yukarılar olduğunu sözlerine ekledi. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz