Futbol

Denizli'den kadroda 3 değişiklik

10 Şubat 2016 Çarşamba 19:19 - Son Güncelleme 10 Şubat 2016 Çarşamba 17:23

Denizli, ligde oynanan Torku Konyaspor maçının ilk 11'inde 3 değişiklik yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali ilk maçında Akhisar Belediyespor'a konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli, ligde oynadıkları Torku Konyaspor maçının ilk 11'inde 3 değişiklik yaptı.

Mustafa Denizli, Süper Lig'de golsüz eşitlikle tamamlanan Torku Konyaspor maçının ilk 11'inde oynattığı Yasin Öztekin, Sinan Gümüş ve Koray Günter'in yerlerine Akhisar Belediyespor karşısında Bilal Kısa, Lionel Carole ve Hakan Balta'ya şans verdi.

Galatasaraylı futbolcular ısınmaya üzerinde "Tek bilek, tek yürek" yazılı tişörtle çıktı.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Gediz kale arkasında takip eden Galatasaraylı taraftarlar, tribünün tamamına yakınını doldurdu.

Akhisar Belediyespor'un kadro tercihi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ligde 2-1 kazandıkları Trabzonspor maçının ilk 11'inde 7 değişiklik yaptı.

Arslan, kaleci Lukac, Merter Yüce, Onur Ayık, Sami, Ahmet Cebe, Nguemo ve Kadir Keleş'i bu maçta ilk 11'de görevlendirmedi. Bu futbolcuların yerlerine Bora Körk, Aykut Çeviker, Abdulkadir Özdemir, Tolga Ünlü, Muğdat Çelik, Soner Aydoğdu ve Alper Uludağ forma giydi.

Ege temsilcisinin ara transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği Alper Uludağ ilk maçına çıktı.

Manisa ekipleri Manisaspor ve Akhisar Belediyespor'un yanı sıra PTT 1. Lig'in İzmir ekiplerinden Göztepe'nin maçlarına ev sahipliği yapan Manisa 19 Mayıs Stadı'nda son 5 günde 4. maç oynandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz