Futbol

Fenerbahçe'den Kayserispor açıklaması

07 Şubat 2017 Salı 15:13 - Son Güncelleme 07 Şubat 2017 Salı 15:38

Fenerbahçe İdari Menajeri Çetinkaya, kura çekimi sonrası açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Kayserispor ile eşleşti.

Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimi sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

"Hedefimiz Türkiye Kupası'nı kazanmak"

Çeyrek finalde Kayserispor ile eşleştiklerini hatırlatan Çetinkaya, "Kayserispor önemli bir takım. Devre arası ciddi takviyeler yaptılar. İyi de bir antrenörleri var. Bunu lig maçında da bize karşı gösterdiler. Hedefimiz final oynamak ve Türkiye Kupası'nı kazanmak." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin her zaman kazanmak ve kupalar kaldırmak için sahaya çıktığını dile getiren sarı-lacivertli idareci, "Kulübümüzün genlerinde bu vardır. Kayserispor maçını kazanmak için sahada yerimizi alacağız. Tabii ki ciddi bir rakip ancak biz takımımıza inanıyor, güveniyoruz." ifadelerini kullandı.

Çetinkaya, Fenerbahçe'nin ve Medipol Başakşehir'in tur atlaması durumunda yarı finalde rakip olacağının hatırlatılması üzerine ise "Maçlar oynanmadan bunu konuşmak doğru değil. Öncelikle çeyrek final maçları yapacağız. Nasıl sonuçlar ortaya çıkar bilemeyiz." değerlendirmesini yaptı.

 

-

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz