Futbol

"Gruplara adımızı yazdırmak istiyoruz"

24 Ekim 2016 Pazartesi 14:38 - Son Güncelleme 24 Ekim 2016 Pazartesi 11:40

Yeni Malatyaspor sportif direktörü Ali Ravcı, Ziraat Türkiye Kupası'nda 25 Ekim'de deplasmanda oynayacakları 24Erzincanspor maçını kazanıp gruplara kalmak istediklerini söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. turunda yarın deplasmanda oynayacakları 24Erzincanspor maçını kazanıp gruplara kalmak istediklerini söyledi.

Ravcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde iyi bir gidişatlarının olduğunu ve liderliklerini sürdürdüklerini anımsatarak aynı başarıyı kupada da göstermek istediklerini ifade etti.

Ligin 8. haftasında sahalarında yaptıkları Manisaspor maçının ardından ara vermeden 24Erzincanspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Ravcı, tek amaçlarının kupada da yollarına iyi bir şekilde devam etmek olduğunu vurguladı.

Ravcı, Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalmak istediklerini ifade ederek, "Deplasmana kazanmak için gidiyoruz. 24Erzincanspor'un oynadığı ligdeki konumunu çok iyi biliyoruz ancak kupa maçları her zaman farklı olmuştur. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağımız 24Erzincanspor maçını kazanarak, gruplara adımızı yazdırmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Ravcı, kupa maçının ardından Malatya'ya dönüp TFF 1. Lig'in 9. haftasında deplasmanda Elazığspor ile oynayacakları karşılaşmaya hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz