Futbol

"Gruplara kalmayı önemsiyoruz"

28 Eylül 2016 Çarşamba 19:35 - Son Güncelleme 28 Eylül 2016 Çarşamba 16:37

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, açıklamalarda bulundu.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalmayı önemsiyoruz." dedi.

Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Zeren, Ziraat Türkiye Kupası'nda Menemen Belediyespor ile eşleşmelerini değerlendirerek, "Bizim açımızdan kupanın önemli bir yanı da genç oyuncularımıza şans vererek, onların değerlendirmesini yapmak. Maçın sahamızda olması da avantaj. Bizim için gruplara kalmak önemli." diye konuştu.

Denizlispor ile 2 Ekim Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları maçı da değerlendiren Zeren, şunları aktardı:

"Denizlispor karşılaşması, gelinen noktada bizim için sezonun en önemli maçlarından bir tanesi oldu. Belki de ilk yarının en önemli maçlarından biri. Lig sıralaması açısından 5 haftadır galibiyet alamadığımız için keyfimiz bozuk, moralimiz aşağıda ve tatsız bir durumdayız. İnanıyorum ki önümüzdeki süreçte bu talihsizliği üzerimizden atacağız."

Bazı oyuncuların performansından memnun olmadıklarına işaret eden Zeren, "Onların da performansının yukarıya doğru çıkmasıyla takımımız bu durumdan kurtulacak ve üzerimizdeki sıkıntıyı atacaktır. Zaten çok mücadele eden bir ekibiz. Samsunspor süratle bulunduğu durumdan uzaklaştıracaktır." ifadelerini kullandı.

Teknik direktör konusuna da değinen Zeren, kulüp başkanı Erkurt Tutu'nun bazı teknik direktör adaylarıyla görüştüğünü ve netleştiği zaman bu ismi açıklayacaklarını kaydetti.

Denizlispor maçından sonra teknik direktör sorunun çözüleceğini dile getiren Zeren, "Antrenör Kenan Yelek'in geleceği konusunda da bir karar vereceğiz. Onunla ilgili bir sıkıntımız da yok. O zaten ne zaman kendisine görev verildiyse koşa koşa Samsunspor'a gelmiş ve gerekeni yapmıştır. Biz Yelek'in gelecek teknik ekibin içinde kalmasını da arzu ediyoruz." diye görüş belirtti.

Öte yandan Samsunspor, antrenör Kenan Yelek yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürdü. Pas çalışmasının ardından, antrenman taktik ağırlıklı antrenmanla tamamlandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz