Futbol

"Toparlanmamız gerekiyor"

25 Ekim 2016 Salı 19:00 - Son Güncelleme 25 Ekim 2016 Salı 16:27

Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin "Bir gariplik var, bu garipliği de en kısa zamanda gidermemiz ve toparlanmamız gerekiyor" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda normal süresi 1-1, uzatma dakikaları 2-2 berabere biten maçta Spor Toto 3. Lig ekibi Sancaktepe Belediyespor'a penaltılarda 4-3 yenilen TFF 1. Lig temsilcisi Bandırmaspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, "Bir gariplik var, bu garipliği de en kısa zamanda gidermemiz ve toparlanmamız gerekiyor." dedi.

Ertekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, arzu edilen oyunu oynayamadıklarını, bu nedenle de elendiklerini söyledi.

Söyleyebileceği pek fazla bir şey olmadığını ifade eden Ertekin, "Bir gariplik var, bu garipliği de en kısa zamanda gidermemiz ve toparlanmamız gerekiyor. Şu an yapacağımız tek şey, hafta sonu oynanacak Eskişehirspor maçına iyi bir şekilde hazırlanmak ve Eskişehir'de puanları alıp, yolumuza devam etmek." diye konuştu.

Sevim: "Yaptığımız şey geleceği kurgulamak"

Sancaktepe Belediyespor Teknik Direktörü Hikmet Sevim de geçen seneki kadrodan sadece 2 oyuncularının bulunduğunu, yeni bir kadroya sahip olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bu ekiple beraber bu ligde, kendi hayat felsefemize uygun yeni bir dünya kurmaya çalışıyoruz. Ben, kendi adıma söylüyorum, skorlarla falan fazla ilgilenmiyorum. Ben, sadece geleceği kurgulamaya çalışıyorum ve çocuklar da her gün üzerine koyarak devam ediyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Buradan biz mağlup olarak da ayrılabilirdik; maçı da kaybedebilirdik. Hiç sorun değil ama ben bir şey görüyorum; 8 haftadır ligde, 3 maçtır da kupada, ciddi rakiplerle oynuyoruz. Yaptığımız şey geleceği kurgulamak. Bundan sonra da aynı şeyi yapmaya çalışacağız. Skorla fazla ilgilenmiyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz