Futbol

“Avantajın farkındayız ama…”

24 Ağustos 2016 Çarşamba 20:10 - Son Güncelleme 24 Ağustos 2016 Çarşamba 17:28

Mehmet Topal, 3-0'lık skoru düşünerek rehavete kapılmayacaklarını söyledi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanşında İsviçre'nin Grasshoppers takımıyla 25 Ağustos Perşembe günü karşılaşacak.

Mehmet Topal, karşılaşmanın yapılacağı Letzigrund Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Fenerbahçe'nin deneyimli orta saha oyuncusu Mehmet Topal ise ilk maçta aldıkları 3-0'lık skoru düşünerek rehavete kapılmayacaklarını söyledi.

Rövanşı da kazanarak gruplara kalmak istediklerini kaydeden Mehmet, "İlk maçın verdiği 3-0'lık avantaj var. Bu avantajın farkındayız ama yarın kesinlikle rehavete kapılmayacağız. Kendi seyircisi önünde oynayacak bir takımla karşılaşacağız. Rehavete kapılırsak yarın sahadan canımız yanmış bir şekilde ayrılabiliriz. Bunun farkındayız. Yarın sahada en iyi futbolumuzu oynayıp, galip gelerek gruplara kalmak istiyoruz." diye konuştu.

Mehmet, yeni teknik direktör Advocaat'ın herkese farklı sorumluluk yüklediğini vurgulayarak, "Hocamızın oyun anlayışı ve oynatmak istediği futbol daha farklı. Hocaların sistemine uymak zorundayız. Hocamız, sahada herkese bazı sorumluluklar veriyor. Futbolculardan istediği özel şeyler oluyor. Ben de takıma faydalı olmak için elimden geleni yapıyorum. Umarım isteklerini daha üst seviyede karşılarım." ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı üzgün olduğunu aktaran Mehmet Topal, "Benim için çok üzücü bir pozisyondu. Allah korusun Cengiz'in büyük bir sakatlığına sebep olabilirdim. Topa kayarak müdahale ettim ama yerde kalan ayağım çimlere takıldı. Topa da dokundum ama Cengiz de topa müdahale etmek isterken darbe kaval kemiğine geldi. Hemen ayağımı geri çektim. Benim için talihsiz bir andı." şeklinde görüşlerini aktardı.

Sıradaki Haber
“Ciddiyetimizi kaybetmemeliyiz”
Yükleniyor lütfen bekleyiniz