Futbol

Fenerbahçe Krasnodar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

20 Şubat 2017 Pazartesi 10:35 - Son Güncelleme 21 Şubat 2017 Salı 13:49

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Fenerbahçe Krasnodar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda 1-0 kaybettiği maçın rövanşında sahasında Rus ekibi Krasnodar'ı ağırlayacak. 

 

Ülker Stadı'nda oynanacak kritik karşılaşmada Polonya Futbol Federasyonundan hakem Pawel Raczkowski düdük çalacak. Tomasz Listkiewicz ve Michal Obukowicz'in yardımcı hakemlik görevini üstleneceği mücadelenin dördüncü hakemi Radoslaw Siejka olacak.

Saat 20.00'de başlayacak olan maç Tivibu Spor 2 ve TRT Radyo 1'den canlı olarak yayınlanacak. Hakemin bitiş düdüğünden hemen sonra maçın özeti TRTSPOR'dan yayınlanacak. Karşılaşmanın tekrarını ise saat 23.00'ten itibaren TRTSPOR'dan izleyebilirsiniz. Fenerbahçe-Krasnodar maçının özetine ve diğer tüm ayrıntılara trtspor.com'dan da ulaşabilirsiniz...  

MAÇI CANLI DİNLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

 

 

Fenerbahçe turu nasıl geçer?

Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda mücadele eden sarı-lacivertli ekip, Rus temsilcisi Krasnodar ile deplasmanda yaptığı ilk maçı 1-0 kaybetmişti.

Fenerbahçe, turu geçmek için en az iki farklı galibiyete ihtiyaç duyuyor. Sarı-lacivertli ekip, mücadeleyi 1-0 kazanması durumunda müsabaka uzatmalara gidecek. Fenerbahçe, beraberlik veya iki takımın da gol bulduğu tek farklı galibiyette UEFA Avrupa Ligi'ne veda edecek.

Sıradaki Haber
ÖZET | Beşiktaş son 16 takım arasında
Yükleniyor lütfen bekleyiniz